Recreanten van de maandagavondgroep spelen van 20.00 uur tot 22.00 uur In De Borgh te Budel. 

Op maandagavond wordt er gespeeld door een groep enthousiaste recreanten en enkele competitiespelers, die steeds meer aan elkaar gewaagd raken.

Deze groep is de laatste maanden weer flink gegroeid en de nieuwe tafeltennissers of herintreders in de sport kunnen binnen de kortste keren al een aardig balletje slaan.

Eerst wordt er een half uurtje getraind o.l.v. Alex. 

Dankzij Alex intensieve trainingen, is de groep dichter bij elkaar gebracht qua spelniveau.

Dat komt niet alleen door de trainingen zelf, maar ook door de opzet van de avond en dan met name de laddercompetitie en natuurlijk niet te vergeten het enthousiasme van iedereen.

Na het half uurtje trainen wordt door Alex de indeling van de rest van de avond bekend gemaakt.

Je kunt dan ingedeeld worden in een 4-, 5- of 6-kamp, dit is afhankelijk van de positie die je inneemt op de ladderstand en het aantal mensen dat aanwezig is.

Stand van de ladder competitie op standladder (5) 3-5-2023

De spelers waar je tegen moet spelen staan, allemaal ’onder elkaar’ op de ladder, dat wil dus zeggen dat het qua niveau redelijk gelijk is.

Win je een week veel partijen dan verdien je hier punten mee, maximaal 4. en minimaal 1 punt.

De kans is dus heel groot dat je de week daarop weer tegen andere spelers moet die in de vorige wedstrijd nog in een hogere poule ingedeeld werden.

OPMERKING M.B.T. HET INVULLEN VAN DE SPEELRESULTATEN OP DE FORMULIEREN:
– Uitslag (winst/verlies) en setuitslag (gewonnen sets), dienen correct ingevuld te worden.

– Indien dit niet compleet is wordt er -> 1 punt afgeschreven van je totaal.(het is anders niet te doen om de ladder eerlijk bij te houden).

Je ziet dus dat er op maandagavond lekker getafeltennist kan worden in een prettige omgeving en met enthousiaste deelnemers.

Na de laddercompetitie is er ook nog een mogelijkheid om met een aantal mensen een dubbelpartij te spelen wat dan ook elke maandag gedaan wordt door een aantal fanatiekelingen.

Het einde van de avond ligt tussen 22.00 uur en 23.00 uur en dan kan er aan de bar van De Borgh nog even nagepraat worden.

Op de foto staan een aantal recreanten van de dinsdagavond groep en enkele actiefoto’s.