Welkom                                                                                                                                                                                                                  

Voor iedereen die geïnteresseerd is om kennis te maken met tafeltennisvereniging Budilia hebben we de meest belangrijke informatie op een rij gezet. Weet je  al hoe leuk het is om te tafeltennissen?? En waar kun je dat beter doen dan bij onze gezellige vereniging?. Tafeltennisclub Budilia is een vereniging voor jong en oud,zowel recreatief als prestatiegericht (competitie), maar bovenal voor alle sportievelingen die in beweging willen blijven.

De vereniging

Onze club is opgericht in 1949 (zie historie artikel). Momenteel heeft onze club zo rond de 100 leden vanaf 6 jaar tot ver in de zeventig… Onze vereniging is aangesloten bij de NTTB (Nederlandse tafeltennisbond). Er spelen zo’n 7 senioren- en 1 jeugdteam competitie.

Ook speelt bij ons een van de grootste groepen parasporters van Nederland.

We beschikken over een prachtige sportzaal voor 15 tafels en een sfeervolle foyer in de Borgh in Budel.

Verschillende commissies (zie hiervoor bestuur en commissies) zijn samen met het bestuur en vrijwilligers constant in de weer met het organiseren van tafeltennis- en niet tafeltennisactiviteiten.

We denken hierbij aan verschillende toernooien…zoals Xperi toernooi,recreantentoernooi, generatie toernooi, clubkampioenschappen, nacht van de dubbels , open dagen, welpendagen, sinterklaas- en carnavalstoernooien e.d. Verder organiseert de vereniging nog andere activiteiten zoals, kaartavonden, uitstapjes jeugd en senioren, kegelavonden, feestavond of bezoek aan WK in Rotterdam.

Trainingsgroepen en speeltijden

Iedereen kan in een trainingsgroep geplaatst worden , zowel beginners als gevorderden, zowel jeugd als senioren. Ook kun je zelf beslissen of je competitie gaat spelen. De Technische commissie stelt de jeugd- en seniorenteams samen.

Speeltijden rooster en soorten groepen:

Dinsdagmorgen – 9.00 – 11.00 uur -recreantengroep van allerlei spelniveau, trainer Harry van der Steen.

Maandagavond – 18.30- 19.30 uur – diverse jeugdgroepen, trainers Frank Kuipers en Edwin Paredis.

Maandagavond – 19.00- 20.30 uur – competitiespelende senioren en oudere jeugd, trainer Edwin Paredis.

Maandagavond -20.30 – 22.00 uur – recreantengroep van allerlei spelniveau, trainer Alex Looijmans  

Donderdagmorgen -9.00-11.00 uur – vrij spelen voor  recreanten.

Donderdagavond – 18.30-19.30 uur – parasporters en competitie spelende jeugd , trainers Wilma van Houtum en Frank Kuipers

Donderdagavond competitie, thuiswedstrijden om 20.00 uur.

Zaterdagmiddag competitie, thuiswedstrijden om 13.30 uur.

Kleding en materiaal.

Met de hoofdsponsor worden de competitieshirts geregeld. Speel je competitie dan krijg je een clubshirt tegen gereduceerde prijs…Andere leden betalen de volle prijs.

Als je komt spelen kun je een batje van de club lenen. Als je een batje wilt kopen kan via de club met clubkorting bij de zaak waar de vereniging zijn materialen koopt.

Informatiekanalen.

Budilia heeft sinds kort een volledig vernieuwde website, www.budilia.nl  ,waar de laatste nieuwtjes, mooiste foto’s en wedstrijdverslagen te lezen zijn. Ook voor links naar bv. de NTTB, moet U op deze pagina zijn. Hou ook het prikbord bij de zaal in de gaten. Hier hangt ook actuele info op.

Verder staan er regelmatig verslagen met foto’s in de HAC.

De contributie

De contributie bedraagt in 2022

 

Contributie 2022

Jeugd basis:           €  95,00

 Senior basis            € 140,00

Jeugd competitie.    € 130,00

Senior competitie    € 194,00

 Steunend lid.           €  20,00        

Je kunt een maand gratis spelen voordat je beslist of je lid wil worden. De contributie wordt afgeboekt via automatisch incasso. De contributie wordt eenmalig in april afgeschreven. Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt een eventuele aanpassing van de contributie ter goedkeuring voorgelegd.

Aanmelden en afmelden kan bij Jolanda Asveld (  budilia.wedstrijdsecretaris@live.nl ) van de Algemene ledenadministratie of via het contactformulier.

Voor meer info kunt U ook Harry v.d. Steen bellen, telefoon 0495518551. Of stuur een bericht via onze social media kanalen op Facebook of Instagram.