By   14 juni 2022

T.T.V Budilia / MFC De Borgh Open Dag 26-06-2022 10.00-16.00u

Tafeltennisvereniging Budilia

Tafeltennis is een sport voor alle leeftijden. Iedereen heeft al eens ‘gepingpongd’. Op het schoolplein of de camping. Tafeltennis is laagdrempelig en iedereen speelt al snel een aardig potje.

Tafeltennis wordt ook wel eens ’s werelds beste sport voor de hersenen genoemd. Het verbetert niet alleen je oog/hand coördinatie en je reflexen, maar je verbrandt er ook calorieën mee en het verbetert je evenwicht. Blessures komen weinig voor en ook het sociale aspect is niet onbelangrijk.

Tijdens de open dag kun je eens uitproberen of deze sport iets voor je is. Er zijn diverse groepen waar je bij kunt aansluiten zoals jeugd, senioren of parasporters. De ochtend staat in het teken van kennismaking met de sport voor de jeugd en in de middag geeft Budilia diverse demonstraties of kun je zelf een balletje slaan. Op de site www.budilia.nl of op haar facebookpagina vind je meer informatie en tijden.

Bij onze recreanten speel je niet ‘tegen’ elkaar, maar ‘met’ elkaar. Waar nodig past men het spelniveau aan de medespeler aan, zodat nieuwkomers zich het spel goed eigen kunnen maken. Na afloop is er altijd een gezellig praatje en drankje aan de bar.

Om te starten voor zeer jonge kinderen of parasporters is er nu door de Tafeltennisbond een heel makkelijke vorm ontwikkeld namelijk het schuiftafeltennis.

Daarnaast heeft onze club ook een ‘robot’. Beide staan opgesteld op de open dag.

Twijfel je of je wel lid wilt worden? Je kunt een maand gratis komen spelen om te kijken of tafeltennis iets voor je is. Je kunt ook eens binnenlopen tijdens speeldagen, er zijn batjes voor starters beschikbaar.

Speeldagen zijn:

– Maandagavond : 18.30-19.30 jeugd / 19.00-20.30 competitie spelers / 20.00-21.30 recreanten:

– Dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur : recreanten

– vanaf september

o donderdagavond van 18.30 tot 19.30 : jeugd en parasporters / 20.00-24.00 competitie.

o Zaterdag vanaf 13.30 competitie

Kortom….kom eens kijken op de open dag zondag 26 juni van 10.00 tot 16.00 uur in MFC de Borgh in de grote sportzaal . Gewoon doen!!!