By   19 mei 2021

TAFELTENNISSEN IN DE BORGH

Het mag weer, de deuren van de sportzaal gaan weer open. Omdat we zo lang hebben moeten pauzeren blijven we de hele zomer doorspelen.

We starten donderdag 20 mei met sport-overdag vanaf 9.00 uur. In verband met tweede Pinksterdag starten we de maandagavond trainingen weer op 31 mei.

Op maandag 31 mei de jeugd van 18.30 -19.30 uur. De selectie dames en heren om 19.00 uur en de recreanten van 20.00 – 21.30 uur. Op dinsdagochtend is er om 9 uur weer sport overdag. Dit is het voorlopige speel- en trainingsschema. Als de parasporters van hun organisatie Lunet Zorg weer toestemming krijgen om te sporten zijn ze van harte welkom. Op donderdagavond speelt de jeugd van 18.30-19.30u. Voor senioren is de zaal van 19.00-20.00u open om vrij te spelen.

Voor de najaarscompetitie zoeken we nog spelers voor de 1e t/m de 7e klasse. Als je interesse hebt laat dan snel iets weten, bekijk de website of loop even binnen in de Borgh.

WAAROM TAFELTENNIS ?

Tafeltennis is kei leuk, gezellig en gezond! Iedereen heeft wel eens tafeltennis gespeeld. Thuis in de garage, zolder of kelder, op school of bedrijf tijdens de pauze, op de camping. Iedereen kan tafeltennissen op zijn / haar niveau, jong of oud, heel fanatiek, competitief of recreatief, het maakt niet uit…….iedereen kan het.

Tafeltennis kan tot op hoge leeftijd beoefend worden. Het verbetert je hand-oog coördinatie, je reactiesnelheid wordt beter, je ziet, denkt en handelt sneller. Wetenschappers hebben in diverse onderzoeken gezien dat tafeltennis de hersenen sterk activeert.

Zin gekregen om eens een balletje te slaan? Kom dan gerust een paar keer vrijblijvend kijken en spelen in de Borgh. Voor informatie zie website TTV Budilia.