By   28 december 2020

Op vrijdagavond 8 januari organiseren we de online Budilia quiz. Als alternatief van de nacht van de dubbels kunnen nu alle leden deelnemen aan deze quiz.

We starten om 19.30u met een inloop zodat we elkaar nog even kunnen spreken. Om 20.00u starten we met de uitleg en een oefenvraag waarna we gaan beginnen met verschillende rondes met vragen en een doe opdracht. Zorg dat je een bal en batje bij de hand hebt. Aan het einde van de avond we verwachten rond 22.00u de prijsuitreiking te houden. De prijzen kunnen dan op een later moment opgehaald worden.

Tussendoor zijn er twee korte pauzes zodat je even wat drinken kunt pakken.

Vanwege de huidige maatregelen mag je maximaal 2 personen thuis ontvangen. Als je het leuk vindt dan kun je dus een (dubbelpartner) overleg maatje thuis uitnodigen en samen deelnemen aan de quiz. Maar alleen mee spelen mag uiteraard ook.

Wat heb je nodig: een laptop met camera of tablet met camera werkt het fijnste. Maar deelnemen met je smartphone kan ook. Als je maar internet op je telefoon hebt. Of een combinatie van een telefoon met internet en een computer waarmee je de antwoorden verstuurd kan ook.

Aanmelden: stuur een mail met je naam/namen naar karintafeltennis@outlook.com je ontvangt dan uiterlijk 7 januari een mail terug met daarin een link om de quiz via Teams te kunnen volgen. Als je het prettig vindt om vooraf een uitleg fimpje te ontvangen laat dit dan even weten in de mail, dan krijg je deze ook.

Eventuele vragen kun je mailen naar bovenstaand mail adres. Graag tot ziens op 8 januari.