By   3 oktober 2020

Ook dit jaar doen we als Tafeltennisclub weer mee met de Rabo ClubSupport-actie van de Rabobank. Dit levert ons al jaren een welkome bijdrage op voor de clubkas, vorig jaar al ruim boven de € 500 en het kost weinig moeite.

DUS DAAROM HET VERZOEK AAN ALLE LEDEN DOE OOK DIT JAAR WEER MEE EN STEM OP “BUDILIA TAFELTENNIS”, WAARVOOR BIJ VOORBAAT DANK.

Het stemmen

Wanneer
Vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober 2020

Hoe
Door in te loggen op je Rabobank app of door in te loggen op de website van de Rabobank en dan via “ZELF REGELEN” en vervolgens klikken op
“RABO CLUBSUPPORT”

Stemcode
Omdat het stemmen dit jaar kan via de app of via de website van de Rabobank, heb je GEEN STEMCODE meer nodig.

Bij deze nogmaals het verzoek “ STEM OP BUDILIA TAFELTENNIS “ en wel in de periode vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober 2020 en mobiliseer ook familie- leden om op onze club te stemmen het is een kleine moeite en het levert de club een mooi bedrag op, een bedrag dat we zeker in dit CORONA-jaar goed kunnen gebruiken. Bij voorbaat dank hiervoor.

TTV BUDILIA Tafeltennis
Pierre Looijmans (penningmeester)