By   27 februari 2020
Sponsorloop voor Yannick
Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk weten is tafeltennis de grootste hobby van Yannick. Inmiddels een uit de hand gelopen hobby, die ertoe heeft geleid dat Yannick door de bondscoach van het Nederlands paratafeltennis team is uitgenodigd om deel te nemen aan het fulltime trainingsprogramma op Papendal Arnhem vanaf september 2020. Zijn grootste doel is ooit aan de Paralympische Spelen te mogen meedoen.
Saar Lagerweij, verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen, zal op 7 maart 2020 (toevallig op zijn 16de verjaardag) de halve marathon van Haren lopen. Ze heeft hier vanaf vandaag een sponsoractie aan verbonden om Yannick te steunen. Voor doneren, klik op deze site https://www.geef.nl/nl/actie/halve-marathon-voor-yannick/donateurs.
Mocht je daarnaast zijn weg naar de Paralympische Spelen willen volgen, hij heeft ook een website www.yannickparedis.nl.
Groetjes Yannick Paredis