By   4 december 2019

Op 3 januari 2020 organiseert Budilia een tafeltennistoernooi voor basisscholieren uit Cranendonck. Wij organiseren dit onder de naam van: Table Stars the Battle! Graag nodigen wij jou en al je vriendjes en vriendinnetjes uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi!

Tijdens deze middag speel je wedstrijden tegen leerlingen van andere basisscholen en kun je ook nog eens punten voor je school verdienen. Wist je dat de school die de meeste punten haalt een uitnodiging krijgt om mee te doen aan de landelijke finale?

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook leuke tafeltennisspelletjes en een ballenrobot waartegen je kunt spelen. Kortom een hele leuke middag voor iedereen.

Voor wie is het toernooi?

Het toernooi is voor kinderen uit groep 4 tot en met 8. Kun je nog niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je leert er veel van.

Hoe werkt het toernooi?

Je speelt 1 tegen 1 wedstrijden, het is dus een individueel toernooi. Je start met poulewedstrijden en daarna volgen de vervolgrondes. We streven er naar om iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen, mocht je dus verliezen in de vervolgwedstrijden kun je toch doorspelen en punten voor je school verdienen.

Je kunt bij onze vereniging een batje lenen.

Waar en hoe laat is het toernooi?

Het toernooi wordt gespeeld bij onze vereniging: De Borgh, Doctor Anton Mathijsenstraat 15 in Budel. De vereniging is vanaf 13.30 uur geopend. Om 14.00 uur starten de eerste wedstrijden, rond 16.00 uur is de prijsuitreiking en eindigt het toernooi.

Meedoen?
Stuur een email naar karintafeltennis@outlook.com

Zet in deze email je naam, leeftijd en school. Geef je op voor 30 december 2019.

Trek sportieve kleren en sportschoenen aan.