By   27 oktober 2019

Van 1 t/m 3 november wordt in Stadskanaal het grote internationale toernooi de “ITTF Dutch Open Para” gehouden. Dit is een druk bezet toernooi met 200 deelnemers uit 35 landen uit alle continenten met een groot deel van de wereldtop. Veel spelers hebben nog punten nodig om zich te kwalificeren voor de paralympische spelen in Tokyo volgend jaar.

Voor de Nederlandse selectie met onder andere meervoudig paralympisch kampioene Kelly van Zon zal ook onze eigen Yannick Paredis zijn internationaal debuut maken.

In tegenstelling tot Nederland wordt in het internationale circuit gespeeld op handicap. Omdat Yannick voor het eerst deelneemt, zal hij voorafgaand de loting geclassificeerd worden om te weten in welke categorie hij zal spelen.

In Nederland wordt echter gespeeld op sterkte waar Yannick op twee jaar tijd van de 4de klasse naar de hoogste klasse is opgeklommen.

Volg aanstaand weekend Yannick via www.dutchopenpara.com

Wij wensen hem alvast veel succes!!!!