By   27 oktober 2019

Twee jaar nadat zijn vader bij de recreanten won, was nu zoon Niel de verrassende winnaar van dit tafeltennistoernooi.

De A-klasse bestond uit drie poules van zeven spelers. In groep 1 eindigden Eyoel Teferi  en Harry de Werdt met één verliespartij op de eerste plaats. Harry werd winnaar door winst in de onderlinge partij. Alex Looymans was derde. In groep 2 wonnen Cor Neijssen , Monique Duisters en Niel Geelen elk vier wedstrijden. Om de winnaar te bepalen moesten de punten geteld worden. Niel  40 voor en 37 tegen, Monique 40-40 en Cor 37-40. In groep 3 eindigde Henk Peereboom voor  Jolanda Asveld en Harry Claassen.

In de finalepoule won Niel Geelen met 11-6, 11-9, 8-11, 9-11 en 11-5 nipt van oud-lid Henk Peereboom. Harry de Werdt  verloor beide partijen. Alex Looymans, Jolanda Asveld en Monique Duisters eindigden op vier t/m zes.

In de B-klasse speelden de tien deelnemers een tienkamp. De winnares Anja Bennenbroek scoorde 15 van de 18 te behalen punten. Ze gaf 1 game af tegen Anita Klooster en 2 tegen Leny Tecklenburg. Frans Davits verloor alleen van Anja met 9-11 en 11-13 maar speelde te vaak gelijk om te winnen. Derde t/m zesde eindigden Wil Davits, Agnes van der Steen, Gunter Reineke, Anita Klooster en Leny Tecklenburg.