By   14 oktober 2019

X-PERI  tafeltennistoernooi voor recreanten op maandagavond 21 oktober 2019

 

Sinds de start van het nieuwe seizoen zijn de trainingen, recreatieavond en activiteiten verschoven van de dinsdagavond naar de maandagavond. Misschien bent u nu wel in de gelegenheid om uw tafeltenniskunsten uit te proberen. Wat niet verandert is, zijn de sport-overdag op dinsdag- en donderdagmorgen en de parasporters op donderdagavond. Voor inlichtingen zie website  Tafeltennisvereniging Budilia.

Op maandag 21 oktober organiseren wij boven genoemd tafeltennistoernooi in de gemeenschapshuis De Borgh te Budel. In verband met de verbouwing kunt u het beste de achteringang nemen.

Aan dit toernooi kunnen  ook niet-leden  uit Cranendonck en Hamont-Achel deelnemen. Een leuke gelegenheid om weer eens een balletje te slaan, ook voor de gewone huis-tuin-en keukenspeler. Bovendien is het een mooie gelegenheid om andere tafeltennisliefhebbers te ontmoeten.

Er wordt gespeeld op 15 tafels en de inschrijving is gratis. Klassenindeling bestaat uit gevorderden en beginners in diverse poules. Het toernooi begint om 20.00 uur en u kunt nog inschrijven op de dag zelf tot 19.45 uur. Eigen leden kunnen zich inschrijven via inschrijflijst op het prikbord in de zaal. Voor meer informatie  kunt u terecht op de website van T.T.V. Budilia of h.vankessel54@gmail.com