By   17 september 2019

Uitleg Rabobank over haar sponsoring aan plaatselijke verenigingen en instellingen in 2019

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Rabobank. Growing a better world together.

Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt dit jaar daarom € 175.000,- beschikbaar

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Stemmen voor TTV Budilia Tafeltennis

Nadat jij of je ouders de stemkaarten weer in de brievenbus aangetroffen  hebben kan er vanaf vrijdag 27 september 2019 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 weer op je favoriete club gestemd worden.
Wij rekenen ook dit jaar weer op jullie stem, ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uit brengen, waarvan maximaal 2 op je favoriete club en dat is natuurlijk TTV BUDILIA TAFELTENNIS, de andere stemmen kun je vervolgens verdelen over andere clubs die je ook een warm hart toedraagt.

Probeer ook familieleden en vrienden op TTV Budilia te laten stemmen.

Dank bij voorbaat voor uw stem.
TTV BUDILIA