By   4 maart 2019

De Tafeltennisbond heeft op woensdag 27 februari op NS Station Zwolle de PingPongbaas App gelanceerd. De app waarmee pingpongers op nu al bijna 2.000 plekken in het land een speeltafel kunnen vinden om elkaar uit te dagen, scores bij te houden en te bepalen wie de PingPongbaas is: “Word de baas van de tafel! PingPong overal, met iedereen, wanneer jij wilt!”

De App is de afgelopen periode door een grote groep gebruikers getest en is nu voor iedereen beschikbaar in de Appstore en Google Play.

De Tafeltennisbond heeft voor het NS station Zwolle als lanceringslocatie gekozen om te laten zien dat er op heel veel plekken gepingpongd kan worden én omdat de NS dat mede mogelijk maakt door de introductie van een tafeltennistafel, gemaakt van voormalige treinvloeren. Daarnaast is komend weekend het NK Tafeltennis in Zwolle. Op 2 en 3 maart komt de tafeltennistop van Nederland bijeen in het Landstede Sportcentrum. Het publiek zal ook hier niet ontkomen aan de app: een deel van de side-event hal zal geheel in het teken staan van PingPongbaas.

De PingPongbaas app is op het NS station Zwolle officieel gelanceerd door Bettine Vriesekoop, Nederlands beste tafeltennisster ooit. Tot en met vrijdag 1 maart kan er gespeeld worden op station Zwolle.