By   24 september 2018

X-PERI  tafeltennistoernooi voor recreanten

 

Tafeltennisvereniging Budilia organiseert op dinsdag 2 oktober een gezellig tafeltennistoernooi in de gemeenschapshuis De Borgh te Budel. In verband met de verbouwing kunt u het beste de achteringang nemen.

Uniek omdat zich voor dit toernooi ook oud-leden en inwoners van Cranendonck en Hamont  kunnen inschrijven. Een leuke gelegenheid om weer eens een balletje te slaan, ook voor de gewone huis-tuin-en keukenspeler. Bovendien is het een mooie gelegenheid om andere tafeltennisliefhebbers te ontmoeten.

Er wordt gespeeld op 15 tafels en de inschrijving is gratis. Klassenindeling bestaat uit gevorderden en beginners in diverse poules. Het toernooi begint om 20.00 uur en u kunt nog inschrijven op de dag zelf tot 19.45 uur. Eigen leden kunnen zich inschrijven via inschrijflijst op het prikbord in de zaal. Voor meer informatie  kunt u terecht op de website van T.T.V. Budilia of h.van Kessel@gmail.com

 

Zondag 4 november familietoernooi

Dit is een toernooi waarbij je speelt met een tweetal personen en er één of twee generaties verschil is. Dit kan bv een jeugdlid zijn met vader/moeder of opa/oma, buren, kennissen etc. Dit geldt idem voor een seniorlid, die zijn vriend,vriendin of buurman meebrengt.

Het toernooi begint om 10.00 uur en aanmelden kan in de zaal. Dus ook als je geen lid bent van de tafeltennisclub ben je van harte welkom.

 

Sjors Sportief.

Elke dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur zijn de kinderen van de Cranendonckse  basisscholen van harte welkom in de Borgh  om onder leiding van ervaren tafeltennistrainers kennis te maken met de tafeltennissport. Je mag een maand gratis deelnemen aan de jeugdtrainingen. Een batje kun je lenen bij de club. Aanmelden kan via de site van Sjors sportief.