By   31 maart 2018

 

Werkgebied

In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Voorgaande jaren beter bekend als ‘Rabobank Samen Sterker’.

We verdelen dit jaar maar liefst € 125.000,- dus doe mee!

Rabobank leden stemmen

Tijdens de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. De stemperiode start op 8 mei en loopt tot en met 23 mei 2018.

Zorg dat je stemt op Budilia tijdens de stemperiode en mobiliseer ook zoveel mogelijk familieleden om dat ook te doen, het is nog ieder jaar beter gegaan met de opbrengst voor de club.

HET BESTUUR REKENT OP JULLIE

 

Let ook op het prikbord in de Borgh.

 

TTV Budilia,

Pierre Looijmans (penningmeester)