By   11 maart 2018

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

 

Rabobank Clubkas Campagne

Met Rabobank Clubkas Campagne geeft de Rabobank een deel van zijn winst terug aan de samenleving. Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat de club krijgt.

Leden beslissen
De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Campagne 2018

Dit jaar heet deze de Rabobank Clubkas Campagne in plaats van Rabobank Samen Sterker. Naast de naam van deze campagne veranderen de voorwaarden deels en wordt er dit jaar een nog groter deel van de winst uitgekeerd!

Ook is de tijdsperiode van deze campagne gewijzigd. Waar Rabobank Samen Sterker in het najaar plaats vond, zal de Clubkas Campagne in het voorjaar plaatsvinden.’

Ben je nog geen lid van de Rabobank en wil je wel mee kunnen stemmen. Wordt dan nog snel lid via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?intcamp=pa-leden-lidmaatschap&inttype=button-word.lid.van.de.rabobank&intsource=particulieren.leden

Budilia houdt je op de hoogte wanneer jullie kunnen stemmen.