By   17 oktober 2017

Hoewel geen lid van tafeltennisvereniging Budilia, wint onze hoofdsponsor zelf, het naar zijn bedrijf genoemde toernooi voor recreanten.

Uitslag poule A: 1 Peter Geelen  6 pt  2 Bennie Neijssen 5pt  3 Martin Bosmans 4pt  4 Hennie van Kessel  4pt  5 Frans Davits  3pt  6 Peter Meeuwsen  3pt  7 Alex Looymans  3pt  8 Gunther Reineke  1pt.

Uitslag poule B:  1 Harrie de Werdt  6pt  2 Dieter Fiedler  5pt  3 Henk Belgers  4pt 4 Jolanda Asveld  4pt  5 Cor Neijssen  4pt  6 Harrie van Esch  3pt  7 Toon van Mierlo  2pt  8 Jan Stevens  1pt.

De finale tussen de twee poulewinnaars  Peter Geelen en Harrie de Werdt was bijzonder spannend. In de verlenging van de vijfde game greep Peter de winst. De gamestanden waren 9-11 , 11-4 , 10-12 , 11-7 en 12-10. De finale van de B-klasse tussen Jan Stevens en Gunther Reineke eindigde met 11-8 en 11-7 in het voordeel van Jan Stevens. Tafeltennisliefhebbers zijn altijd welkom op dinsdagmorgen en dinsdagavond  alsook op donderdagmorgen. Voor meer info zie onze website TTV Budilia.nl

Xperi 2017

DE COMPETITIE

Na drie of vier wedstrijden in de najaarscompetitie kunnen we al een prognose maken wat betreft de promotie – of degradatiekansen van onze teams. Team 1 gepromoveerd naar de 1e klasse heeft uitzicht op de tweede plaats. De kans op het kampioenschap is na de 4-6 nederlaag tegen Taverbo uit Boxtel waarschijnlijk verkeken. Nieuwkomer Gerard van de Kerkhof, overgekomen van T.T.C. Tegelen speelt uitstekend. Hij is nog ongeslagen. Team 2 eveneens gepromoveerd, draait goed mee in de 2e klasse. Team 3 maakt een grote kans op de titel in de 3e klasse. Ook onze 4e klasse teams staan er goed voor. Team 6 zal in de 5e klasse voor elk puntje moeten knokken om zich te handhaven. De teams  7 t/m 11 uitkomend in de 6e en 7e klasse spelen met wisselende resultaten. Dit geldt ook voor het jeugdteam.

Op 29 oktober spelen Niel Geelen, Daisy Heesen en Pepijn Hermsen in hun leeftijdsklasse de finales van de jeugdmeerkampen van Zuidwest.