By   4 juni 2017

Frank begon als vijftienjarige bij de jeugd. Hij ontwikkelde zich als een echte verenigingsman en toonde vooral belangstelling voor jeugdzaken. Hij werd lid van de jeugdcommissie en begon met het assisteren bij de trainingen. De volgende stap was het  behalen van het trainersdiploma en het zelfstandig leiden van de trainingen. In 1994 werd hij lid van de technische commissie. Hij begeleidde de jeugd op toernooien en tijdens competitiewedstrijden, maakte de vervoersschema’s en het speelrooster voor de jeugdteams. Hij was teamleider van het team waarin Frank van Meijl, Ties van Deursen, Dirk van Hunsel en Luuk Looijmans speelden en waarmee hij uiteindelijk landelijk B bereikte. Daarna speelde hij zelf  nog enkele jaren met deze jongens  op zaterdag in de 3e klasse senioren. Vanaf 2006 is Frank lid van het bestuur.

Nu Frank gaat stoppen in het bestuur willen hem bedanken voor zijn inzet en benoemen als lid van verdienste.