By   19 april 2017

Alexander Heil volgt Judith Morcus op. Een jaartje geleden heeft Judith Morcus aangegeven haar functie als Senioren Competitie Leider (SCL) van ZuidWest neer te willen leggen. Judith heeft deze rol dan 7 jaar vervuld. Daarvoor is ze 7 jaar actief geweest als Competitieleider. We hebben Alexander Heil bereid gevonden om de functie van Judith over te nemen. Na afsluiting van de voorjaarscompetitie zal Judith het spreekwoordelijke stokje overdragen aan Alexander. Judith blijft betrokken als lid van de Adviesgroep Competitie. Alexander is geen onbekende in onze afdeling. Hij is al jaren Competitieleider en lid van de Adviesgroep Competitie. Hij is ook, als Algemene Competitieleider (ACL), lid geweest van het Afdelingsbestuur. Alexander speelt momenteel bij TTV Budilia.

Ineke de Graaf Afdelingsmanager Sporttechnische Zaken NTTB ZuidWest