By   18 oktober 2016

Een flink aantal tafeltennisliefhebbers meldden zich afgelopen dinsdag in de Borgh om te strijden voor de titels van het recreantentoernooi, genoemd naar onze hoofdsponsor X-peri. Er werd gespeeld om twee gewonnen games om het toernooi tijdig te kunnen beëindigen.

Zowel in de A poule alsook in de B poule kon op voorhand geen favoriet worden aangeduid omdat het verschil in sterkte minimaal was. In de A poule boekten Alex Looymans en Jolanda Asveld beiden zeven overwinningen. Alex verloor alleen van Wiel Slegers  en Jolande verloor van Alex, waardoor Alex beslag legde op de eerste plaats en Jolanda op de tweede. Verrassend derde werd Maikel Tijsen met vijf winstpartijen.

In de B poule won Cor Neijssen acht  wedstrijden. Hij moest alleen in Joop Ouwersloot zijn meerdere erkennen. Harry de Werdt werd tweede met zeven overwinningen. Hij verloor van Cor en van Henk Peereboom.

Uitslagen kruisfinales:

Alex Looymans  – Harrie de Werdt   11-4  11-13  11-9

Cor Neijssen – Jolanda Asveld         5-11  11-13

In de finale was Jolanda met  11-6 en 11-7 te sterk voor Alex. Hiermee werd Jolanda de eerste vrouwelijke winnaar van het X-peri toernooi. Voor de derde plaats won Cor van Harrie met  11-7  en  11-6. Al bij al was het een geslaagd toernooi, met dank aan onze hoofdsponsor Peter Geelen.

Geïnteresseerden in de tafeltennissport zijn elke dinsdag – en donderdagochtend alsook dinsdagavond van harte welkom in de Borgh.

 

dsc_0099 dsc_0091