By   12 juni 2016

Geer begon met tafeltennissen bij de bedrijfsvereniging van Philips in Maarheeze. Zijn interesse voor deze sport leidde hem in 1985 naar Budilia, dat toen speelde in de “kerk” aan de Cranendoncklaan.

Hij was enthousiast en meldde zich in 1992 aan voor de trainerscursus en slaagde voor het A-diploma. Niet alleen bij Budilia maar ook bij T.T.C.N. in Nederweert gaf hij jarenlang trainingen. Bij ons bleven zijn inzet en kwaliteiten niet onopgemerkt. Hij werd lid van de technische commissie, waarvan drie jaar als voorzitter. Ook verzorgt hij sinds 1999, na het wegvallen van Wil Govers de ledenadministratie en onderhoudt de contacten met de N.T.T.B. Hij organiseerde graag en regelde de regionale welpenactiviteiten en ook bij de Nacht van de dubbels en de clubkampioenschappen kunnen we niet zonder hem. Momenteel traint hij de jeugd en bij de parasporters is hij een drijvende kracht.

Het ICT-gebeuren interesseerden hem. Wij hebben daar vaak gebruik van gemaakt. Denk maar aan de vele e-mails, statistieken, ledenlijsten, en het opzetten en onderhouden van de website. Veel uren bracht hij door in zijn “werkplaats” om batjes te plakken, te repareren en indien nodig te verkleinen. Beginnende spelers kwamen zo op een goedkope manier aan een prima batje.

Als speler behaalde hij zijn eerste kampioenschap in 1988.Er zouden er nog vier volgen. In 2005 speelde hij zelfs 100%. Zijn laatste titel en tevens beste prestatie was het kampioenschap inde 5e klasse in 2009 met Anja en Wiel Slegers, Iwan Zhao en Anne Nijboer.

Momenteel speelt hij met Marina, Agnes, Karin en Peter in de 7e klasse.

 

Kenmerken van Geer zijn: sociaal, positief en het woordje “nee” kent hij niet. De jeugd en de parasporters hebben graag met hem te doen en wij hopen dan ook dat Geer nog lang zijn draai blijft vinden bij Budilia, ondanks de tegenslagen die hij de laatste tijd te verwerken kreeg, en die hem noopten om enkele zaken uit handen te geven.

Ook een woord van dank aan Maria, die het mogelijk maakt dat Geer zo veel voor Budilia betekent.

Geer was al lid van verdienste en het erelidmaatschap is zeker op zijn plaats.